Υπηρεσίες

Εκδρομές σχολείων και συλλόγων

Η πείρα του γραφείου μας , είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για ταξίδια!
Πραγματοποιούμε σχολικές εκδρομές,εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών, καθώς και συλλόγων…
Μονοήμερες,πολυήμερες….
book hotel service

Κρατήσεις σε ξενοδοχεία

Σου βρίσκουμε το ξενοδοχείο που σε ενδιαφέρει και αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς!
Πάντα σε προσιτές τιμές, με ασφαλής κράτηση.
Φροντίζουμε έτσι ώστε τα ξενοδοχεία να διαθέτουν όλες τις  παροχές που χρειάζεστε.

Μεταφορές από αεροδρόμιο προς Χαλκιδική

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι το πλησιέστερο στην Χαλκιδική. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν οι διακόπες, είναι με μια αξιόπιστη μεταφορά. Αντιπρόσωπος του γραφείου μας θα σας περιμένει στο χώρο αφίξεων στο αεροδρόμιο “Μακεδoνία” Θεσσαλονίκης  (SKG) για να σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια στον τόπο προορισμού σας. Για να ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς σας, συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

airplane taking off

Μεταφορές από Χαλκιδική προς αεροδρόμιο

Η Χαλκιδική είναι από τα ωραίοτερα μέρη της Ελλάδας με πολλά αξιοθέατα. Το γραφείο μας αναλαμβάνει με ασφάλεια και άνεση τις μετακινήσεις σας στον όμορφο τόπο μας. Σε όλες τις τοποθεσίες της Χαλκιδικής. Οργανώνουμε συνάντηση στο αεροδρόμιο και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας.

travel Greece

Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα

Διαθέτουμε πλήρη στόλο που θα καλύψει κάθε ανάγκη σας για μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. Μεταφορά επιβατών με mini bus, μεταφορά ομάδων με πολλά άτομα. Κατάλληλο για εκδρομές συλλόγων και γενικότερα πολυπληθών group.

group travelling greece

Οργανωμένες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα

Πλήρη πακέτα για οργανωμένες εκδρομες σε όλη την Ελλάδα, εορταστικά ταξίδια. Απολαύστε τις διακοπές σας σε μοναδικές τιμές. Σας προσκαλούμε λοιπόν να γνωρίσετε γνωστές και άγνωστες ομορφιές του τόπου μας.